sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Hyvää Isänpäivää!

6 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus. Näyttää olevan yksi mun rippilahjalusikka Valencia-vadilla. Kamera ja laukkukin ovat tutun sorttisia. Lähes samanlaisella äiti tapasi meitä lapsena kuvata. Onko isukki kamerankerääjä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ei ole kamerankerääjä, mutta kiinnostunut valokuvauksesta. Lähdimme lapsukaisen kanssa lauantaina lahjaostoksille paikalliselle kirppikselle, josta tuo 50-luvun Kodak laukkuineen löytyi. Samalla reissulla löytyi myös tuo Raija Uosikkisen suunnittelema Orient-pannu.

  VastaaPoista
 3. Tuo laatikko voi kyllä viedä mukanaan. Minulla on vaarini vanha neuvostolaatikko, jota on valotiivistetty mustalla sähköteipillä oikein urakalla, joten se on mukavan tahmainen teipin liimasta, mutta kyllä sillä kuvia tulee, kunhan vaan kuvaa paikallaan pysyviä asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun ensimmäinen järjestelmäkamera oli myös neuvostokamera, Zenit, jonka isäni haki rajantakaa tyttärensä taideopintojen tueksi. Sillä sitten kuvasin poikaystävääni, nykyistä miestäni, taskulampun valossa Joensuulaisessa opiskelijaboxissa. Ja se oli niin "taiteellista", heh.

   Poista
  2. Ostin itselleni 70-luvun alkupuolella venäläisen Cosina-merkkisen järjestelmäkameran ja siihen erilaisia putkiakin, siis linssejä. Varmaan olisi ihan toimiva vieläkin. Harrastuksesta tuli aika kallis, vaikka yritin itse kehittääkin kuvia.

   Minua kuitenkin innosti eniten tuo kahvipannu. Miten ei ole tullut mieleen, että kaupungissakin voisi keittää kunnon pannukahvit. Ollut vaan sellainen haave vapaa-ajan asunnolla tänä kaikkien automaattien aikakaudella. Pannun hankintaan siis pitää lähteä.

   Hyvää syksyä teille.

   PirjoR

   Poista
  3. Hyvää syksyä sinullekkin Pirjo!

   Poista