tiistai 9. heinäkuuta 2013

Eteisen aloitus Remonttivuorossa on eteinen, jonka karu ilme korostuu kun ympärillä olevat huoneet on kunnostettu. Ensimmäisenä vuorossa oli piiloon levytettyjen peiliovien paljastaminen , jonka jälkeen kaikki viisi ovea ja kolme komeronovea on puhallettava puhtaaksi hilseilevästä maalista.

11 kommenttia:

 1. Mahtavat ovet! Onko pinnan esille saamisessa ollut paljon hommaa? Miten otitte ne levyt irti tarkalleen ottaen? Meillä on mökillä tod. näk. kaikki ovet myös vanhoja peiliovia, koska ullakon oven väärä puoli on jäänyt käsittelemättä - ainakin näin toivon!

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein aiheesta postauksen niin näet kuvien kanssa miten meillä on kunnostamista tehty. Meilläkin peiliovet paljastuivat komeroihin kurkkaamalla, sillä komeronovien sisäpintoja ei oltu levytetty. Joten saattaapa hyvinkin teidänkin mökillä olla peiliovet piilossa :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti tuosta tarkentavasta postauksesta, ehdin sen jo lukaista läpi ja pistin talteen huolella katseltavaksi, kun on mahdollisuus.

   Poista
 2. Tuossa eteisessä onkin ovi poikineen. Onneksi säästyivät aikoinaan edes levyjen alle, jotta niistä voi taas kehittää kaunottaret.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, asunnonpuolen sisäänkäynnissä ovia piisaa, mutta onneksi ovat jättäneet peiliovet paikoilleen.

   Poista
 3. No tuossa on hommaa! Terveisin eräs joka on tänään repinyt peiliulko-ovista panelointia pois. Mies onneksi teki suurimman työn :)
  Upeat tulee ovistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa valtavan upeat ovet teillä piilossa panelien alla!

   Poista
 4. Upeaa kun vanhat peiliovet olivat säästyneet levyjen alla. Innokkaana odottelen remonttiin jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, onneksi ovat säästyneet ja säilyneet levyjen alla varsin hyvässä kunnossa.

   Poista
 5. Muutama ovi! Hienoa työtä. Olette ihailtavan kärsivällisiä. Mä olen näissä ovihommissa laiska. Pesen vaan ja rapistelen irtonaiset maalit pois ja jätän ihan alkuperäiskuntoon sekavärisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä meilläkin eteisen ovien kunnostamisen aloittaminen kesti monta vuotta, mutta nyt kun remppa on jo loppusuoralla niin voi keskittyä näihin pienempiin yksityiskohtiin :)

   Poista