torstai 4. huhtikuuta 2013

Kirpputorikierros New Yorkissa


Viikonloppuna suuntasimme tutustumaan New Yorkin kirpputoreihin.
 

Lauantaina lähdimme Brooklyn Flea -kirpputorille. Talvikuukausina kirpputori järjestetään Williamsburg Savings Bankin vanhassa pankkirakennuksessa, huhtikuussa kaupankäynti siirtyy ulkosalle.
 

Tarjolla oli uutta sekä vanhaa tavaraa aina bensakanistereista vintage vaatteisiin- ja koruihin.   Hinnat olivat todella huimia, mutta hulppeissa puitteissa oli kiva kierrellä ja katsella Amerikan-aarteita näyttävissä esillepanoissaan.


Sunnuntaina suuntasimme Hell's Kitchenin ulkokirpputorille, joka sijaitsee 39. kadulla 9. ja 10. avenuen välissä. Puitteet eivät Brooklynia päihittäneet, mutta hintataso oli huomattavasti edullisempi.

Hell's Kitchenistä hyppäsimme metroon ja ajoimme Central Parkin kupeeseen, Manhattanin Upper West Side alueella järjestettävälle Greenflea Markettiin. Sunnuntaisin avoinna oleva kirpputori on sekä sisä- että ulkotiloissa, tarjoten kirpputoritavaran lisäksi paikallisia herkkuja sekä koru- ja vaatesuunnittelijoiden tuotteita.
 


Vaikka kirpputorilöydöt jäivät tällä kertaa melko vähäisiksi, oli  tunnelma aivan toinen kuin tavaratalojen tungoksessa.
 
3 kommenttia:

  1. Kovin on uljaat puitteet tuossa ensimmäisessä. Pankkisali kuin Herran huone. Tykkään, että se on nyt kierrätyksen palvojien paikka.

    VastaaPoista
  2. Oijoi, mitä aarteita kuvissa näkyy ! New York on muutenkin hieno paikka, kiva palata näiden kuvien kera sinne. :)

    VastaaPoista