sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Päiväkahviseuraa

Antti Nurmesniemen  suunnittelemat pannut ovat nykyään varsin hinnakkaita  kirpputoreilla, mutta tänään Lahden Lanttilasta löytynyt priimakuntoinen Pehtoori oli riemukas poikkeus.  


Samalla lähetän pullantuoksuiset kiitokset Herra Puukengälle ja Neiti Räsymatolle.  
5 kommenttia:

 1. Voi ihmettä, sitähän on käyty täällä meidän kaupungissa! Seuraavalla kerralla, kun tänne päin eksytte saa meilläkin kahvia, ehkä keltaisesta pehtoorista, joka on muuten myös Lanttilasta tai sitten ihan vaan kahvikupista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kutsusta, pidetään mielessä! Oisko sulla muuten suositella muita kirppiksiä sieltä seuduilta?

   Poista
 2. Jos ajaa vähän sivuun Lahdesta on Nastolaan mennessä Villähteellä Villähteen kylähullu, joka ei ole kirppis, mutta mainio paikka, joka myy lähiantiikkia, keräilytavaraa ja mahtavan hintaisia huonekaluja. Se on ollut meille korvaamattomien aarteiden aitta. Kannattaa kuitenkin tarkistaa aukiolo ennen sinne menemistä.

  Keskustassa taasen on Cetori, joka on vasta muuttanut uusiin tiloihin, vaikuttaa ihan lupaavalta alulta, ei ole ainakaan vielä jämähtänyt paikalleen. Suht lähellä sitä on pelastusarmeijan kirppis, josta joskus löytää astioita.

  Sitten Launeella eli Lahden ns. automarket-alueella on Kontti, Fida, Kirkkis, Pelastusarmeijan kirppis, Suurkirppis ja Mestarikirppis, niissä Kontissa ja Fidalla on parhain vaihtuvuus ja mahdollisuus löytää juttuja. Se on hyvä keskittymä kirppiksiä, ei tarvitse moneen paikkaan ajella.

  Siinä ne, muutamia ihan räkäpaikkoja on myös noiden lisäksi, joista en usko kenenkään, pahimmankaan kirppishain tekevän löytöjä.

  VastaaPoista
 3. Suuret kiitokset! Tuossa olikin minulle paljon uusia tuttavuuksia, täytyy kyllä käydä joskus niihin tutustumassa!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Villähteen Kylähullu on avoinna ti-ke-to 12-17 ja la 11-14.

  www.facebook.com/villahteenkylahullu

  Tervetuloa tutustumaan!

  T. Kylähullu-kaupasta Tuija

  VastaaPoista