sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Keittiöinspiraatiota


Saimme vinkin mainosvideosta, joka tässä tapauksessa löysi oikean kohderyhmän ja herätti suuren houkutuksen viimeistellä keskeneräinen keittiömme valmiiksi.  Ylen sivuilla kuvataan videon sisältöä seuraavasti:  Elina Pohjanpää ja Tarmo Manni esittävät Mäkisen perheen äitiä ja isää Aimo Jäderholmin ohjaamassa mainoskuvassa Aurinkoa arkipäivään (1956), jossa remontoidaan keittiö ja kylpyhuone uuteen uskoon Enso-laatoilla ja muilla moderneilla sisustustarpeilla. Kun keittiökalustonkin saa valmiina ja Työtehoseuran suunnittelemana, niin kai se sitten on niin kuin emännänkin mielestä olla pitää!Lopuksi vielä lähetän kiitokset tunnustuksesta Onnellisen kirsikan Miculle !
5 kommenttia:

 1. Ihana filmi! Tämä on pakko laittaa omaankin blogiin, jotta mahdollisimman moni pääsee osalliseksi.

  Ja tosiaan, pankaas vauhtia sen keittiön kanssa. Olen ihan ollutkin ihmeissäni, että eikös keittiökuulumisia tule ollenkaan. :)

  VastaaPoista
 2. Miculle kiitos kuuluu, että minäkin löysin tänne! Niin huojentavaa lukea teidän remontista; tuntuu, ettemme ole yksin. Tosin näitä juttuja olisi ollut kiva lukea viime talvena, kun kaikki oli todellakin AIVAN kesken ;) Nyt jo voiton puolella. Eli meillä rempataan 1900-luvun alun vanhaa puutalo-asuntoa; hirsiä myöten suurin osa purettu alas, ja siitä sitten lähes tyhjän päältä uutta rakentamaan. Niin palkitsevaa, mutta välillä tosiaan niin raskasta, kun mikään ei tuntunut valmistuvan.

  Tsemppiä kovasti siis teidän remonttiin; ihanan persoonallista näyttää tulevan, ja jään mielenkiinnolla seuraamaan tarinoitanne :)

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava mainosklippi, meille kanssa kiitos samanlainen keittiö ja yhtä nopeasti kuin filmissäkin :) Yle Areena on kyllä parhain aarreaitta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, jonka myötä myös löysin mielenkiintoiseen blogiisi :)

   Poista