sunnuntai 26. elokuuta 2012

Puolipanelointia


Päivän päätteeksi paneloitiin.


lauantai 25. elokuuta 2012

Loviisan Wanhat Talot


Aurinkoinen kesälauantai, tunnelmallisia vanhoja rakennuksia ja niiden edessä runsaasti kirpputoripöytiä.  Perinteitä kunnioittavia remonttiesimerkkejä, ohjeita sekä asiantuntijoita. Kauniita puutarhoja, edullisia pihakahviloita ja hyväntuulisia ihmisiä.  Kaikki tämä oli tänään tarjolla Loviisan Wanhat Talot- tapahtumassa, jota voin lämpimästi suositella kaikille vanhojen rakennusten ystäville.

Kirppislöytöjä teimme runsain määrin, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin. Lopuksi vielä lämpimät kiitokset Susannalle ja Hannalle blogitunnustuksista.  En tällä kertaa jaa tunnustusta eteenpäin, sillä tuossa sivupalkissa näkyvät lempiblogini eivät mahdu viiteen ja useat niistä ovatkin jo samaisen haasteen saaneet :) 

maanantai 20. elokuuta 2012

Laitehuoneen tapetointi


Kiuruhuoneen sinisen, kamarin beigen, postin harmaan ja salin kultaisen jälkeen oli mukavaa vaihtelua nähdä punaista.  Seuraavaksi vuorossa vihreä.


keskiviikko 15. elokuuta 2012

Peltikuoriuuni


Toimistossa on 60-luvun muutostöissä vaihdettu pönttöuuni.  Toimiston uuni on aseman muita uuneja pienempi ja ainoa uuni, joka on jätetty peltipinnalle.  Peltipinnalle uuni jää jatkossakin, mutta muuri saa tämäniltaisen pienen pintaremontin jälkeen uuden maalikerroksen pintaansa.  
tiistai 14. elokuuta 2012

Saunamökin ulkomaalaus


 Sateinen kesä ei ollut ihanteellinen ulkomaalaukseen, mutta muutaman poutapäivän myötä saunamökki saatiin maalattua kertaalleen. 


Tosin jos vaihtoehtona oli hikoilla tikkailla tai saunassa, niin  pensselit vaihtuivat usein löylykauhaan.maanantai 6. elokuuta 2012

Vuohijärven asema


Tänään asemapäällikkö havaitsi, että Senaatti on laittanut Vuohijärven aseman myyntiin. Asema näytti ulkoasunsa puolesta kovin tutulta ja päätimme lähteä asemabongaukseen Vuohijärvelle. 

Elokuun ilta-auringossa kylpiessään Vuohijärven asema pihapiireineen oli suorastaan lumoava, miltei vastustamaton.Jätäthän kommenttia mikäli  sinulla on Vuohijärven asemaan liittyviä muistoja tai kertomuksia!
sunnuntai 5. elokuuta 2012