perjantai 2. marraskuuta 2012

Laitehuoneen muodonmuutos


Entisessä laitehuoneessa oli aseman ostohetkellä rähjäiset lastulevyseinät,  hilseilevä katto sekä niin likainen muovimatto, ettei sillä tehnyt mieli kävellä.  Remontin myötä rumasta laitehuoneesta kuoriutui viihtyisä harrastushuone, jossa aseman muista remonttikohteista poiketen ei ole jäljellä mitään muistoja huoneen aiemmasta käyttötarkoituksesta.14 kommenttia:

 1. Aivan ihanan huoneen olette noista lähtökohdista kuorineet esille! Todella hyvä valinta tuo rauhoittava, vaalea panelointi voimakkaan tapetin vastapainoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paneloinnin taustalla on hyvin käytännönläheinen syykin, sillä meidän eläimellisessä huushollissa lattiasta-kattoon paperitapetointi ei ole mitenkään kestävä ratkaisu

   Poista
 2. Jos meillä on sama tapettimaku, niin yksiin osuu sohvakalustokin! Teillä vain on aivan mielettömän upea verhoilu siinä.

  Ja upea on koko huone. Ja tuo valoisuus mikä teillä on, siinä on jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sohvakalustossa on minunkin mielestä kaunis kuosi, mutta kangas on huonossa kunnossa, kulumisen lisäksi edellisen omistajan kissat olivat teroitelleet siihen kynsiään. No, ehkä nyt kun remonttipuuhat alkavat helpottaa, niin olisi aikaa paneutua verhoiluasioihin :)

   Poista
 3. En kestä! Toinen toistaan ihanampia, VALMIITA huoneita vaan esitellään... Järjestättekö tutustumiskierroksia asemalle, ensi kesänä vaikka Varpanen-päivä? :) Varaan heti neljä paikkaa opastetulle kiertokävelylle, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laurakaisalle & Lievestuuren kiitokset myös. Kyllä, ajatuksena on järjestää Varpanen-päivä sitten kun viimeinen sisäprokkis eli keittiö saadaan viimeisteltyä (joka toivottavasti tapahtuu viimeistään keväällä ennen kuin lumet lähtevät, sillä piha on hunningolla edelleen) Saa meillä tulla käymään kyllä muutenkin, te tuskin säikähdätte keskeneräisiä remonttiprokkiksia :)

   Poista
  2. Jei! Mekin tulemme ihan varmasti Varpaspäivään!

   Poista
  3. Hiiohei! Taatusti tullaan tutustumaan ihanaan asemaanne. Minähän sain tässä taannoin Hiirolan asema -herätyksen mutta onneksi joku muu oli jo ostanut sen omakseen, koska ainakaan yhtään asemaa ei tähän nykykaaokseen kyllä enää kaivattaisi ;) Mutta olisi ihan huippua nähdä Varpanen livenä, kiva että ajatus on mietintämyssyssä!

   Poista
 4. Kyllä on kauniita huoneita, kertakaikkiaan kauniita.

  VastaaPoista
 5. Kannatetaan Varpanen-päivää, jos siitä saisi jotain potkua tähän omaan savottaan :D Hieno on huone, enpä muuta olisi kyllä odottanutkaan :)

  VastaaPoista
 6. Täydellisen ihanaa!
  Ei mitään valkoista hörhellystä, muttei myöskään puritaanista aikakauteen sidottua, täydellistä kertakaikkiaan. :)

  -(kateellinen)anonyymi lukija-

  VastaaPoista