sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Toimisto vuonna 2012


Rähjäinen toimisto remontoitiin kauttaaltaan ja sisustettiin sieltä löytyneillä kalusteilla,  täydennettiin muutamalla kirpputorilöydöllä sekä kruunattiin asemapäällikön lapsuudenaarteilla. Lipunmyyntihuone koki melkoisen uudistuksen ja muodonmuutoksen, mutta tunnelmaltaan tuo edelleen mieleen rautatiekulttuurin miehisen maailman.








9 kommenttia:

  1. Komea huone. Tapetti on hienon värinen! Hyvin säilynyt tunnelma!

    VastaaPoista
  2. Melkoinen ero entiseen! Ajattelitteko jättää sähkökeskuksen näkyviin? Meillä on myös tuollainen vanha ja mua harmittaa että siinä ihan vieressä on niin lähellä uusi että vanhakin on pakko piilottaa. Minusta olisi hieno pitää sähkökaappi esillä.

    VastaaPoista
  3. Hyvin kauniisti sopii tuo vihreä tapetti puunvärisiin kalusteisiin. Ihana.

    VastaaPoista
  4. niin ihanan erikoinen huone :) ei monella oo.

    VastaaPoista
  5. Minusta on hienoa, kun asemia kunnostavat säästävät niissä kodeissaan myös sitä *asemaa* mitä niissä on. Ehkä pienemmillä pysäkeillä ei ole varaa jättää kokonaista huonetta alkuperäisasuunsa mutta tuo teidän toimisto on kyllä ihan mahtava. Niin kuin koko Varpasen asema :)

    VastaaPoista
  6. Kiitokset kaikille kannustavista sanoistanne.

    Sähkökeskus jää näkyviin, noin se on ollut ja sopii edelleen sisustukseen :D (toisin kuin tänään työpöydälle laitettu tietokone…)

    VastaaPoista
  7. Hieno, vihreäsävyinen tapetti sopii todella hyvin. Oletteko käsitelleet lipunmyyntitiskiä tai toimistokalusteita jollain? Näyttävät niin hyvältä, punertavilta, kun taas meidän vastaavat kalusteet näyttää luonnossa jotenkin niin paljon haaleammilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ei ole käsitelty millään. Itsekin kiinnitin siihen huomiota, että vihreä värimaailma korostaa kalusteiden väriä huomattavasti enemmän kuin odotussalin puolella olevat vaalean harmaat seinät.

      Poista