sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Karmia60- luvun remontissa lähes koko asemalla on säilytetty alkuperäiset karmit sekä ikkunoissa että ovissa.  Harmillisena poikkeuksena ovat kuitenkin toimisto sekä laitehuone, joihin on vaihdettu leveiden karmien tilalle 5 cm listat.  


Näitä aikansa modernisointeja noin 50 vuoden viiveellä arvioidessa on kyllä jälleen todettava, että tämäkään ei ollut  erityisen onnistunut ratkaisu. Päätimme pyrkiä kohti alkuperäistä.
9 kommenttia:

 1. Yäk, meillä myös näitä pikkulistoja ja vieläpä kaikkialla. Mistä te ostatte leveät listat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme osta valmista listaa vaan teemme itse samalla tavalla kuin postissa:

   http://varpanen.blogspot.fi/2012/04/ikkunan-kehystys.html

   Poista
  2. Kiits! Saatamma ehkä matkia jossain määrin :)

   Poista
 2. Teillä tuota puuhaa riittää..ja TAITOA :) Alkuperäinen kannattaa säilyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhaa tosiaan riittää, mutta tehdessä ne taidotkin karttuu :)

   Poista
 3. Olen jo hetken käynyt täällä kurkkimassa ja nyt muistin liittyä lukijaksikin. Upeaa työtä (olette kyllä ääritaitavia!!), aivan mahtavia ohjeita, vinkkejä ja kaikkea kivaa on tämä blogi pullollaan. Enkä voi lakata hymyilemästä, kun katselen kuvia tuosta teidän suloisesta puutarhakaksikosta...aaawww :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, joiden kautta löysin blogiisi. Ja mikä mahtavinta, sieltähän löytyikin vihiä siitäkin, että joku onnekas asema on saamassa uuden asemapäällikön! Jään seuraamaan :)

   Poista
 4. Eilen en tiennyt että tämmöinen blogi on olemassa ja nyt kun sitä selasin ja selasin ja selasin olen onnellinen että tänään tiedän. Mahtavaa, kauniit kuvat, kauniita vanhoja juttuja ja niin hurmaava asema. Tämä menee heti lukulistalle, mars.

  VastaaPoista