lauantai 25. elokuuta 2012

Loviisan Wanhat Talot


Aurinkoinen kesälauantai, tunnelmallisia vanhoja rakennuksia ja niiden edessä runsaasti kirpputoripöytiä.  Perinteitä kunnioittavia remonttiesimerkkejä, ohjeita sekä asiantuntijoita. Kauniita puutarhoja, edullisia pihakahviloita ja hyväntuulisia ihmisiä.  Kaikki tämä oli tänään tarjolla Loviisan Wanhat Talot- tapahtumassa, jota voin lämpimästi suositella kaikille vanhojen rakennusten ystäville.

Kirppislöytöjä teimme runsain määrin, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin. Lopuksi vielä lämpimät kiitokset Susannalle ja Hannalle blogitunnustuksista.  En tällä kertaa jaa tunnustusta eteenpäin, sillä tuossa sivupalkissa näkyvät lempiblogini eivät mahdu viiteen ja useat niistä ovatkin jo samaisen haasteen saaneet :) 

3 kommenttia:

 1. Oi, Loviisa. vanhat kaupungit ovat sitten ihania. Kuulostaa ihanalta tapahtumalta. Onneks teillä oli aurinkoinen päivä :)

  VastaaPoista
 2. Loviisassa tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta, mutta pysynyt mukavan ihmisläheisenä, mitään tungosta ei ole syntynyt. Markkinahumukin on pysynyt hyvin vähäisessä mittakaavassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, samat fiilikset olen kokenut myös Rantasalmen Kartanokierroksella.

   Poista