maanantai 20. elokuuta 2012

Laitehuoneen tapetointi


Kiuruhuoneen sinisen, kamarin beigen, postin harmaan ja salin kultaisen jälkeen oli mukavaa vaihtelua nähdä punaista.  Seuraavaksi vuorossa vihreä.


7 kommenttia:

 1. On siinä ollut tapetti poikineen. Oletteko ottaneet näytepaloja talteen? Mikä muuten on kiuruhuone? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiuruhuone on ex-keittiö, joka toimii vierashuoneena/työhuoneena/ kamarina/ varastona, milloin minäkin riippuen mikä huone on remontissa muualla asemalla. Vaikka huoneen toiminnot vaihtuvat useasti, niin sen seinille tapetoimamme Birger Kaipiasen kiurut pysyvät, siitä nimitys kiuruhuone :)

   Poista
 2. Wau! Onpa herkullinen. Minä muuten lainasin sieltä Värisilmästä eilen yölainaan ne tapettikirjat, enkä tullut hullua hurskaammaksi. Hattua pitää nostaa tapetin valitsijoille, ihan kauhean vaikea homma! Haudutellaan nyt asiaa täällä, kun ei meillä ole se tapiseeraus alkamassa vasta kun joskus aikaisintaan ensi vuonna ehkä kenties tai sitten ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hyvissä ajoin valmistautuminen kannattaa monestakin syystä, varsinkin jos päädytte tapettitehtaan kuoseihin, niin osassa malleista tilaus pitää tehdä monta kuukautta aikaisemmin, jos malli ei ole silloin tuotannossa. Yritimme tuohon laitehuoneeseen tilata ensiksi toista kuosia, mutta emme jaksaneet odottaa, joten vaihdoin sitten Morrisiin. Hyvä niin, Morris on rock.

   Toinen käytännön vinkki; kesähelteellä vehnäjauholiisterin jämiä ei kannatta unohtaa moneksi päiväksi muhimaan. Tuli sitäkin testattua, en voi suositella.

   Poista
 3. Morris on upea! Tahtoo entistä enemmän tuota meille kun näkee näin "livenä".

  VastaaPoista
 4. Nyt pääsit kyllä yllättämään! Ja todellakin positiivisesti! Teillä on ollut niin vaaleita ja hillittyjä tapetteja muissa huoneissa, että tämä tuli kyllä ihan puun takaa. Vaikuttava, ihana, upea, tunnelmallinen, lämmin! Täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä häiritsen teitä kiertävällä tunnustuksella:
   http://susannantyohuone.blogspot.fi/2012/08/pannaan-hyva-kiertamaan-eli.html

   Poista