maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sä kun istut mun rinnallainTänään paikalliselta kirpputorilta löytyi suloinen pieni sohva, jonka nähdessäni vihjasin asemapäällikölle lähestyvästä hääpäivästämme.

Sohva sijoittunee näillä näkymin kirjastohuoneeseen.


7 kommenttia:

 1. Ihanan siro sohva! Minulle on luvattu hääpäivälahjaksi kierros sysmäläisissä kartanoissa. Torstaina mennään jos kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, turnee Sysmäläisissä kartanoissa kuulostaa kyllä houkuttelevalta :)

   Poista
 2. Onpa kaunotar tuo sohva ! Täytynee kävästä useammin siellä teidän paikallis kirpparilla , kun tunnut sieltä useinkin aarteita löytävän ;)

  VastaaPoista
 3. Hahaa! Mie näin tuon sohvan siellä kirppiksellä kun tehtiin viime viikolla retki Mäntyharjulle ja mietin, että näinköhän tuo päätyy vielä Varpasen asemalle :) Kirpputori oli kyllä hieno, valitettavasti matkaseura oli sillä päällä että vietimme suurimman osan ajasta siinä kirpparin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa leikkipuistossa. Oikein kiva oli kyllä sekin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reps :D :D :D No kyllähän asemalla pitää sohva olla, jos toinenkin, ööö tai kolmas… ihan siltä varalta, että joskus saamme remontit valmiiksi ja vaikka ehdittäisiin niissä istumaankin :D

   Poista
 4. Aivan ihana löytö ! Siro ja vaalea, kelpaisi mullekin ! :)

  VastaaPoista