maanantai 4. kesäkuuta 2012

Olohuone


Sunnuntaisiivousta aloittaessani kimpaannuin siinä määrin olohuoneen kamalaan muovimattoon, että päätin ottaa olohuoneen aseman seuraavaksi remonttikohteeksi. Siivouksen sijaan tyhjensin koko huoneen, jonka myötä verhojen, mattojen sekä huonekalujen alta paljastui karu todellisuus.


Huonekalujumpan päätteeksi ex-keittiössä on kuitenkin vähän viihtyisämpää. 

Niin kutsutusta kiuruhuoneesta onkin muodostunut varsinainen monitoimihuone.  Meidän aikana se on palvellut keittiönä, vierashuoneena, pojan makuuhuoneena, meidän makuuhuoneena, jälleen vierashuoneena ja nyt sinne sijoittui väliaikainen olohuone.


Viikonloppuna löytyi muuten uusi asukaskin. 


Ei sentään olohuoneesta, vaan koivuhalon kaarnan alta. Sisilisko oli lähellä joutua saunanuuniin, mutta asemapäällikön tarkkanäköisyyden myötä lisko sai pitää henkensä, häntänsä sekä halkonsa.  


4 kommenttia:

 1. Oi mikä sohva, upea. Hienot kuvat sisiliskosta. Tällä tontilal niitä ei ole näkynyt vähään aikaan, en tiedä onko kissat tappaneet kaikki :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Sohva löytyi muutama vuosi sitten kierrätyskeskuksesta. Kaipaisi tosin uutta verhoilua, mutta sen aika on vasta kun suurimmat remontit on tehty. Siihen asti peittelen sen virkatuilla päiväpeitteillä.

   Sen olemme etenkin täällä maalla asuessamme lapsen kanssa moneen kertaan todenneet, että kamera on mainio väline luontokappaleiden tutkimiseen. Muutaman kuvan ottaminen ei ainakaan toivottavasti tuota hirveästi ahdistusta kuvauskohteille, mutta etenkin lapsi tarkastelee innolla omia kuviansa jälkikäteenkin. Kamera myös tallentaa paljon sellaista, mitä silmä ei ehdi siinä usein niin kovin lyhyessä hetkessä havaitsemaan.

   Poista
 2. Hyvältäpäs näyttää! Mielenkiinnolla uusia remppakuvia odottelen, sillä itsekin samassa jamassa ja remppa hieman jämähtäneenä ajan ja vähän rahan puutteenkin vuoksi. Sähkärin pitäisi tulla vetämään katon sähköt uudelleen ja lattialautaa pitäisi alkaa avaamaan ja lisäämään selluvillaa ettei syväjäädytä talven tullen :) Remppatsemppiä Pikkaralan asemalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Pikkaralan kuulumisia! Josta tulikin mieleen, että olisipas kiva kuulla niitä enemmänkin vaikka Pikkaralan blogin kautta ;) Liittyisin heti lukijaksi :)

   Poista