lauantai 19. toukokuuta 2012

PyyhekoukkujaLapsukainen sai Varpasen-tarinoita kerätessään mukaansa maukkaita luomuperunoita.  Tämän innostamana poika halusi ryhtyä perunanviljelykseen asemallakin ja kaivoi  meille eilen oman perunamaan. Entisen yleisöhuussin nurkilla kuokittuaan poika löysi ripustuskoukun, joka näytti kovin tutulta. Mukava tietää, että asemalla on ilmeisesti aiemminkin käytetty samanlaisia ripustimia, joita löysin kirpputorilta kylpyhuoneeseen.

Ripustusasioita pohdimme vielä illallakin, varsinkin kun saunamökissä ei ollut  yhtään koukkua mihin ripustaa pyyhkeet ensilöylyjen ajaksi.  Jonkinlaisia vanhoja pyyhekoukkuja olen  jo tovin etsinyt kirpputoreilta, mutta palannut kotiin tyhjin käsin (no, ainakin koukkujen osalta). Uusiakin pyyheripustimia katselin laudeostoksilla, mutta yksikään ei sytyttänyt, ei malliltaan eikä hinnaltaan. 

Tänään oli kuitenkin onni matkassa kirpputorilla.


Ensin silmiini osui neljän veljeksen naulakko, joka on samaa mallia kuin kylpyhuoneessa. Naulakkoa ilmeisen tyytyväisen näköisenä kanneskellessani sain pian ystävällisen vinkin, että toisesta laatikosta löytyisi vielä 9 partaveikkoa lisää!   1 kommentti: