keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sisustusta postissa


Nyt on remonttiroinat siivottu,  sänky kannettu takaisin postiin ja vaihteeksi vähän sisustettukin.  


Sisustuksen lähtökohtana toimi vanha sängynpääty, jonka löysin hiljattain tori.fi palvelun kautta Mikkelistä.  


Sängynpäädyn innoittamana tuunasin runkopatjasänkyä ompelemalla pellavasta uuden helman jo kulahtaneeseen  helmalakanaan. Mummo puolestaan ompeli muutaman tyynyn  pellavaisesta pöytäliinasta ja pari tyynynpäällistä ostin uutena. 


Muuten huone onkin sisustettu kirpputorilöydöillä. Kirppikseltä löytynyttä yövaloa lukuun ottamatta valaisimet ovat kuitenkin alkuperäiset.


Postiluukun päällä olevasta pallovalaisimesta puuttuu kupu, mutta toivottavasti siihen joskus sellainen löytyisi. Luukun verho on  VR:n originaali.  Muita verhoja ei huoneeseen tule, sillä vanhat ikkunat ovat mielestäni kauniit,  kuten myös niiden kautta avautuva maisema Iso-Varpaselle. Sisustuksen pieniä, mutta merkittäviä yksityiskohtia ovat laatikostosta löytyneet  viestit nykyisen makuuhuoneen menneisyydestä.
10 kommenttia:

 1. Ihana kampauspöytä:) Tässä nukkuu varmaan kuin pilven päällä pehmeästi!

  VastaaPoista
 2. Kaunis, valoisa huone sisustuksineen!

  VastaaPoista
 3. Rauhaisan oloinen huone ja ihanan valoisa!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis huone. Ja miten kivalta tuo teidän lippuluukku näyttääkään! Meillä on aika samantapainen, kauheana rumiluksena olen tähän saakka pitänyt mutta olenkin ollut ihan väärässä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anni, Maarit, Sesse, Katja ja Jenni !

  VastaaPoista
 6. Tiedän toistavani itseäi mutta voi miten kaunista ja voi miten rivakasti teillä hommat etenee! Tuo postihuone on hyvä esimerkki siitä, että vaaalean ei tarvitse olla sitä joka paikassa silmille työntyvää maalaisromantiikka-valkoista jota olen itse kurkkua myöten täynnä. Ihana huone ja ihana tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laurakaisa mieltälämmittävästä kommentista! Rivakkuus ja postihuoneen remontti on tosin vähän suhteellista, sillä (edelliseen postaukseen viitaten) huoneen remontti aloitettiin jo vuonna 2009 ja saatiin valmiiksi nyt keväällä 2012 :D

   Poista
 7. Nojoo...:) Mutta ainakin valmista näyttää tulevan nyt ihan joka puolella, viis siitä milloin on aloitettu!

  VastaaPoista
 8. Oi ! Tuolla viihtyisin , todella kaunista !

  VastaaPoista