perjantai 27. huhtikuuta 2012

PuutarhuritVihdoinkin aseman piha alkaa olla sulanut ja pääsin aloittelemaan kevätsiivousta. Lumen alta löytyi tänäkin keväänä epämääräistä rakennusjätettä ja mm.  koiran nalle, jota olin myös tylysti heittämässä roskiin.  Jäi kuitenkin vain aikomukseksi, sillä sinitiainen on tulevan perheenlisäyksensä myötä muuttanut akkuhuoneen yksiöstä omakotitaloon aseman pihalle.  En sitten tohtinut aiheuttaa lisämurheita kerran jo kodistaan häädetylle tiaiselle, joka ahkerasti eristi uutta asumustaan.  


Nokkela tintti on selvästi keksinyt, että remonttityömaan kupeessa asuttaessa materiaalia omiinkin kunnostuspuuhiin on tarjolla enemmän kuin riittävästi ja vieläpä heti kotikolon vieressä.


Pitkän talven jälkeen myös aseman puutarhurit pääsivät tänään ensimmäistä kertaa yhdessä pihatöihin. Kukkapenkki myllättiin perusteellisesti ja moni muukin kasvi ilmeisesti kaipasi juurihoitoa.


Koira myös esitteli ystävälleen talven aikana rakentamansa luukätköt.  Ahkeran varastoinnin myötä ruoka ei tältä talkooväeltä heti pääse loppumaan...


... mutta kani olikin kasvissyöjä.


Kiitollisena työtoverinsa huolenpidosta pupu kuitenkin hieroi leukaansa koiran nenänpäähän, merkaten näin ystävän omakseen. Tästä on hyvä jatkaa. 


Aurinkoista viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Voi miten herttaisia asukkaita ja naapureita (tällä viittaan tinttiin :) teillä on! Ihania etenkin nuo kuvat missä tiainen on nallen päällä ja kani merkkaa koiran. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pihatyötkin sujuu rattoisammin mukavassa seurassa :)

      Poista