sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kamarin sisustusKamari saatiin viikonloppuna remontin osalta valmiiksi ja kalusteet paikoilleen.

Sänky on hand made Ukkidesignia omasta lapsuudestani ja tyynyt uusia. Kaikki muut huonekalut, valaisimet sekä matot ovatkin kippislöytöjä, joita on haalittu huoneeseen lähiseudun kirpputoreilta. 

Remontissa ikkunankarmista löytyi myös kirjoitus, jonka myötä huone nimettiin jälleen kamariksi.


Tällä hetkellä Ninjagot ovat jo kamarinvalloituksessa, ja me suuntaamme remonttikatseemme kohti keittiötä sekä saunamökkiä. Lopuksi vielä muutama kuva samaisesta huoneesta ostohetkellä (kesä 2009), jolloin huoneessa oli aika kulahtanut kasaritunnelma. 
18 kommenttia:

 1. Tulipa ihana kamari, ja tämä kevätvalo... Se on ihana. Mistä löysitte noin hienot valokatkaisijat?

  VastaaPoista
 2. Täysi kymppi ja hatunnosto! Kulahtaneesta kasaritunnelmasta ei jälkeäkään. Tällaisista kuvista saa voimaa omienkin keskeneräisyyksien viimeistelyyn :)

  VastaaPoista
 3. Kannattava muutos! Huoneesta tuli seesteisen kaunis, tuskin edes ninjagot saa tuota rauhallisuuden tunnetta rikotuksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maarit! Kamarin pistorasia on ostettu Laurakaisan antaman vinkin myötä täältä:

  http://laurakaisatalo.blogspot.com/2010/11/eilisen-paivan-sahkoa.html


  Laurakaisa; Tänks ja High five teidän projektille!

  Katja; Kiitos! Positiivista näissä viimeaikojen remonttijumpissa on myös se, että kodinhoitohuoneen myötä kamarin suuret komerot vapautuivat kokonaan lapsen lelu- ja kirjahyllyiksi

  VastaaPoista
 5. Luin tuossa vanhoja postauksiasi ja taivastelin tuota peiliovien naulanpoisto-operaatiota ; D ihana koti teillä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, jonka siivittämänä kävin ihastelemassa teidän putiikkia :) Se naulanpoisto-operaatio kyllä nyppii, mutta toisaalta kiittelemme sitä, että näissä 60- luvun ”modernisoinneissa” ei alkuperäisiä ovia ole poistettu ja näin ollen saamme palautettua kauniit peiliovet uuteen loistoon

   Poista
 6. Sellainen suru-uutinen, että sähköliike M. Liukkosen omistaja nukkui pois helmikuun lopussa. Ei tietoa, miten liikkeelle nyt sitten jatkossa käy.

  VastaaPoista
 7. Meidän 2-vuotiaan sanoja lainatakseni "todella hieno kamari"! Olen tätä blogia nyt alkanut seurailla, saa omaan projektiin virtaa ja hyviä vinkkejä. Jonka vuoksi kysymys: Millä pönttöuuni on maalattu ja kestääkö maali hyvin lämmitystä (ei siis kellastu)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli ja tervetuloa mukaan! ihania nuo lapsukaiset :)

   Koko huone on maalattu Uulan pellavaöljymaalilla, myös pönttöuuni, joka maalattiin ovi- ja ikkunamaalilla. En tiedä kellastuuko, jää nähtäväksi ja äkkiäkös tuon uudestaan tarvittaessa sutaisee :)

   Poista
 8. Ihanaa jälkeä ja upeannäköisesti remontoituja tiloja! Teidän asemanne kuoriutumisesta loistoonsa saa uskomattomasti uskoa ja energiaa omaankin loppumattomaan urakkaamme. Kiitos, että jaat remonttinne edistymisen elämykset meidän kanssamme. Ja sitäpaitsi blogissasi on soljuvan tekstikerronnan ohella mielettömän hienoja valokuvia ja nautinnollisia kuvakulmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset Maltze kauniista sanoistasi ja runsaasti remppatsemppiä teillekin! Kiinnostava olisi kuulla millainen projekti teillä on käynnissä :)

   Poista
 9. Satavuotias kyläkoulu, jonka omistan puoliksi nuorimman sisareni kanssa. Olemme jakaneet pytingin kahdeksi kodiksi + uudemman siiven "vierastalo-asunnoksi" (jonka remontointi saa nyt vielä odottaa). Remppaa (putket, maalämpö, katto jne.) on tosiaan riittänyt jo viisi vuotta, mutta kulttuurihistoriallisesti merkittävään miljööseen kuuluva talovanhus on toivoaksemme ainakin pelastettu jälkipolville. Nyt on meneillään Museoviraston subventoima julkisivumaalausurakka, joka aikaavievästä ja vaativasta lateksien poistosta johtuen saatiin viime kesän kovalla ahkeroinnilla vasta puoliväliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 100-vuotias kyläkoulu on varmasti upea ja paljon olette jo tehneet töitä sen eteen. Hienoa!

   Poista
 10. Onpa hieno kamari, on tosi ilahduttavaa nähdä valmista jälkeä kun omalla asemalla kaikki on vielä niin alkutekijöissään :)

  VastaaPoista