lauantai 14. tammikuuta 2012

Kodinhoitohuoneen kiinteä kalustusTänään remontti-iltamat aloitettiin kiinnittämällä akkuhuoneen listat takaisin paikoilleen. Lastulevyjen purkamisen myötä listat jäävät aina liian lyhyeksi, joten vielä on joskus veistettävä jatkopalat jokaiseen listaan.

Tulevan kodinhoitohuoneen kalustukseen oli varattu keittiön ylijäämäkaappeja, joiden yhteensovittamisen ja kokoamisen toimivaksi kalustoksi arvelimme olevan jokseenkin työläs palapeli ratkaistavaksi.  Kaappeja mittaillessa kuitenkin selvisi, että Lappeenrannan läheltä haettu rintamamiestalon alkuperäinen keittiö sopisi mitoiltaan täydellisesti entiseen oviaukkoon. Näin ollen aukkoon suunniteltu kuivausrumpu saa väistyä takaseinälle ja vanha kaapistokokonaisuus saatiin paikalleen sellaisenaan.
  

Myös manilevyä olimme jemmanneet tätä huonetta varten.


Päivän haastavin osuus oli painavan yläkaapin kiinnittäminen, mutta sinne se lopulta saatiin ruuvattua.  Illan päätteeksi asennettiin vielä alkuperäinen rosteritaso paikoilleen. 


Näyttää aika lupaavalta.  6 kommenttia:

 1. No todellakin näyttää lupaavalta! Nuo kaapit ovat mielettömän ihanat! Upea sininen värikin.

  VastaaPoista
 2. Kaapit on kyllä hauskat, joskin tarvitsevat pientä pintaremonttia ja uutta maalia pintaansa. Turkoosinsinistä maalia kävin niihin eilen ostamassa, ihan prikulleen samaa väriä ei värikartoista löytynyt, mutta aika lähelle kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Jee ja wau! Onneksi jossain muuallakin on kodinhoitohuoneprojekti, jossa ei laiteta valkoisia kaappeja ja tummanruskeita laattoja :) Tuolla voisi kuvitella olevan iloiset ja räväkät kodinhoitamistunnelmat, ainakin värimaailman perusteella.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laurakaisa! Juuri sitä iloisuutta ja räväkkyyttä kyllä tarvittaisiin, sillä meillä tykätään kunnostaa kotia, mutta pyykkäys, siivous ym. kodinhoito ei jostain syystä tuota ollenkaan samoja fiiliksiä, pikemminkin päinvastoin…

  VastaaPoista
 5. Voi miten mukavalta näyttää! Ja mukava blogi muutenkin.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa mukaan Kaikkiainakesken :)

  VastaaPoista