torstai 29. joulukuuta 2011

Lattian vedeneristys
Saunamökin pesuhuoneen seinät on nyt kaakeloitu ja tänä iltana asemapäällikkö veti ensimmäisen kerroksen lattian vedeneristystä.  Itse olen ahkeroinut pari päivää ja yötä odotussalissa, siitä lisää myöhemmin. 

2 kommenttia:

 1. Te siis laatoititte saunan pesuhuoneen. Itse en ymmärrä näistä mitään, mutta siellä radan toisella puolella meillä sauna ollut varmaan 50 vuotta ilman laattoja, vain hirret seininä ja alaosassa vähän panelointia näön vuoksi. Ei vielä ongelmia.Lattia kyllä sementtiä, mistä toki veden ulosvalumisjuttu. Te olette jo toinen tietämäni asiallinen entisöijä Mäntyharjussa, toinen on vaimoni veli Reijo Karjalainen, joka on pitkään entisöinnyt yhtä aika isoa taloa lähellä Salmelaa.
  Toivotan koko Teidän porukallenne hyvää uutta vuotta.
  YT
  Markku Vainio

  VastaaPoista
 2. Kiitos Markku ja oikein hyvää uutta vuotta teillekkin! Mitä saunan laatoitukseen tulee, niin saunamökki on kokonaan uudisrakennus, joten sen suunnittelussa ja toteutuksessa on otettu huomioon tämän päivän rakennusmääräykset.

  Nyt syksyllä meillä oli ilo ja kunnia tutustua Karjalaisten upeasti entisöityyn taloon, joka on suuremmista linjoista ja rakenteellisista ratkaisuista aina pieniin yksityiskohtiin saakka ainutlaatuinen esimerkki vanhaa kunnioittavasta ja vaalivasta perinnerakentamisesta. Tämä vierailu antoikin meille paljon ideoita ja innostusta tähän asemaprojektiin!

  VastaaPoista