sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Saunamökki eteneeSaunamökki on tänään ottanut muutaman pienen askeleen kohti toteutumistaan.
Torpan purkamisen jälkeen piirrätimme viime syksynä rakennuspiirustukset ja hoidimme lupa-asiat kuntoon. Maalämpöputkia kaivellessa teetimme saunan pohjat sekä vedimme vesi- ja viemäriputket, alla olevassa kuvassa näkyykin tämän hetkinen tilanne.Muutettuamme asemalle olemme todenneet, että kaikki oma vapaa-aika menee aseman kanssa puuhastellessa. Näin ollen nyt kesän lähestyessä päätimme, että saunamökin rakentamisen saa suurilta osin hoitaa joku rakennusalan ammattilainen. Lähetimme hiljattain tarjouspyynnöt kaikille paikallislehdessä mainostaneille rakentajille ja saimme vastauksena useita tarjouksia. Näitä tarjouksia sitten tutkiskelimme muutaman viikon ja tänään sunnuntaina teimme suullisen sopimuksen saunamökin rakentamisesta. Juhannussaunaan emme tänäkään vuonna pääse, mutta heti juhannuksen jälkeen mökin pitäisi lähteä etenemään.4 kommenttia:

 1. Hei! Susannan työhuoneelta löysin tänne ja oli mielenkiintoista selata blogiasi.
  Ollaan muuten asuttu Mäntyharjussa hetken aikaa vuosia sitten (ehkä noin 2004). Mies oli silloin ollut työn puolesta tyhjentämässä Varpasen asemaa :)

  VastaaPoista
 2. Hei Sesse ja tervetuloa mukaan! Jos sinulla tai miehelläsi on muistoja asemasta, niin kuulisimme kovin mielellämme lisää! Eli pyytäisin sinua jättämään tänne blogiin kommenttia tai ottamaan meihin yhteyttä varpasen.asema@gmail.com :)

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti ei meillä sen enempää muistoja siitä ole, kuin mitä mies muisti käyneensä siellä tyhjentämässä jonkun muun kanssa...oliko niin, että siellä oli asunut joku mies ja hänen muuttonsa tai kuolemansa jälkeen kunnan työpajalla olevia oli pyydetty tyhjentämään sitä...
  Asuimme Mäntyharjussa vain vajaan vuoden.
  Mutta mukavaa jatkoa sinne!

  VastaaPoista