perjantai 24. kesäkuuta 2011

Aurinkoista Juhannusta!
Koiran tuntua taloon päätimme aidata piha-alueen, jolloin koira saa vapaasti liikkua sisä- ja ulkotiloissa. Aidaksi valikoitui budjettisyistä verkkoaita, joka laitettiin paikoilleen jo viime syksynä.

Talvella mietiskelimme eri porttivaihtoehtoja ja päädyimme tekemään Ukille tilauksen kahdesta aurinkoportista. Viime viikonloppuna ensimmäinen kulkuportti saapui ja asennettiin paikoilleen laiturille johtavan polun kohdalle.


Ukki on siis suunnitellut, toteuttanut ja vielä asentanutkin portin. Oma lisäyksemme on aikoinaan eurolla alennuskorista löytyneet puiset sisustuspallot, jotka kiinnitettiin aitatolppien koristeeksi.Portista tuli mielestämme oikein hieno ja Ukin käden jäljen myötä siihen sisältyy myös meille erityinen tunnearvo. Aseman päätyyn on vielä tulossa toinenkin leveämpi (3m) portti, jossa aurinko avautuu kokonaan. Sen toteutus jäänee kuitenkin ensi kesään, sillä Ukin verstas on nyt lomalla.
Näiden porttikuvien myötä toivotamme kaikille Aurinkoista Juhannusta!

4 kommenttia:

 1. Hieno portti!
  Oikein mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Upea portti tosiaan!
  Oikein mukavaa juhannusta teille.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja sopusuhtainen portti. Mukavaa juhannuksen jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille! Aluksi tuntui jokseenkin vieraalta ajatukselta rakentaa aitaa asema-alueelle, mutta onneksi portista tuli mieluinen :)

  VastaaPoista