keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Komuutti
Paikallisesta aarreaitaista eli Mänty Kirppikseltä löytyi kiva vanha komuutti, jonka ostimme wc:n kalusteeksi. Väri ei kyllä miellyttänyt, joten viikonloppuna vuorossa oli tuunaustalkoot.

Pikkuapuri oli jälleen heti paikalla työkalupakkinsa kanssa ja teki kaikki tärkeät esivalmistelut. Tämän jälkeen komuutti lakattiin muutaman kerran sävytetyllä venelakalla. Venelakkaa ei kylläkään suositella vanhojen huonekalujen entisöitiin, mutta nyt ei entisöity vaan tehtiin kovaan kulutukseen tulevaa wc-kalustetta.


Lavuaari olisi valmiina aiemman talomme perintönä. Haaveissa on kyllä ns. malja-allas, mutta sen osto tuntuu aika turhalta kun yksi lavuaari on jo odottamassa käyttöä. Vessa on tosin vielä vaiheessa, joten vielä tässä ehtii tuumailla.

Tuumailutauolle voikin sitten istahtaa kuistille ja ihmetellä perhosia.Perhoset ei varmaankaan ole mitenkään ainutlaatuinen ilmiö tähän aikaan vuodesta, mutta näyttää jokseenkin erikoiselta kun perhosten lisäksi (aseman seinän vierustaa lukuun ottamatta) pihassa on edelleen monta kymmentä senttimetriä lunta .4 kommenttia:

 1. Teidän työmiehellä on ihana hiuspehko! Kaappi on kaunis, ja allas sopii siihen nätisti.

  Kaksi sitruunaperhosta lenteli meidän asemalla eilen. Kyllä tuli iloinen mieli!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susanna! Nuo perhoset todella saa hyvälle mielelle. Viime keväänä emme vielä asuneet asemalla, joten nyt tänä keväänä on ehtinyt seurata kevään etenemistä huomattavasti enemmän. Paljonhan täällä maalla luonto tarjoaa ihmettelemistä kaupungissa ikänsä asuneille :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta blogissa, piti heti tulla vastavierailulle. Samantien kysyn, millaiset kirpparit Mäntyharjussa on? Käymme siinä lähistöllä joskus mökkeilemässä ja samalla voisi kiertää niitä kirppisparatiiseja.

  Työniloa sinne remontiinne, komeat on ruokakomerot! Ja komuutti hyvä löytö, juuri sopiva altaalle.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa vaan Katja! Mäntyharjulla on tällä hetkellä on kierrätyskeskuksen lisäksi tietääksi kaksi kirppistä, Aseman koulun kirpputori sekä Mänty Kirppis. Molemmista on kivaa kotiin löytynyt, tosin ehdoton suosikki on nimenomaan tuo keskustassa toimiva Mäntykirppis. Sieltä olemme ostaneet melkein koko aseman kalustuksen, ei oikein nuo edellisen kodin "modernit" kalusteet tänne istuneet (ja nekin sitten myytiin hetkessä ko. kirpputorilla :) Jopa meidän kani löytyi sieltä :D

  VastaaPoista