torstai 14. huhtikuuta 2011

Ihan pihallaAsemapäällikkö on ollut melkein koko viikon muilla mailla työmatkalla, joten remontti ei ole tällä viikolla edennyt. Illat onkin vietetty pihapuuhissa, sillä edellisten ”kevään merkkejä ”-sisältäneiden blogi-hehkutuksien jälkeen aseman pihan karu todellisuus on ollut aika tyrmäävä.

Meillä ei siis ole tyylikäs ja kukoistava asemapiha muualla kuin haaveissa. Lumen alta on sen sijaan hiljalleen paljastumassa pelottavan näköinen loska, roska ja *aska – mutasoppa, joka ei tosin tule mitenkään yllätyksenä.

Viime syksynä pihan siivoaminen jäi käytännössä kokonaan tekemättä ennen lumien tuloa, joten kuormalavoja, laudanpätkiä, sahanpurua ja muuta remonttiroskaa riittää leviteltynä pitkin tiluksia. Lisäksi viime syksynä koko piha kaivettiin auki maalampö- ja jätevesijärjestelmiä asennettaessa, joten aikamoisessa liemessä vielä ollaan.


Etupiha viime syksynäRanta viime syksynä

Vehreää puutarhaa ei meillä siis tänä kesänä ihastella. Tosin rikkaruohojen luulisi ainakin kasvavan, sillä koira on puolestaan talven aikana todella aktiivisesti huolehtinut pihan lannoituksesta.

Pihan suhteen ei tulevaksi kesäksi ole erityisiä suunnitelmia, sillä luultavasti aseman remontin ja saunamökin rakentamisen myötä aikaa ei juuri siivousta ja nurmikon istutusta suurempien suunnitelmien toteuttamiseen jää. Onneksi kuitenkin on tuo kaunis järvi- ja luontomaisema ympärillä, jota katsellessa voi edes hetkeksi unohtaa pihassa(kin) vallitsevan kaaoksen.Videoon oli tarkoitus tallentaa aseman rannan ohi lentävät joutsenet, mutta kännykkäkamera ei ollut tähän paras mahdollinen väline...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti