tiistai 29. maaliskuuta 2011

TapetointiaViikonloppuna ahkeroitiin tapetoinnin merkeissä. Parolan asemalta kysyttiin edellisessä postauksessa huokolevyjen tasoittamisesta ja tähän liittyen ohessa vielä kuva meidän ratkaisusta.
Saumakohtiin liisteröitiin Pihlgreniltä & Ritolalta ostettua makulatuuritapettia, joka vaikuttaisi olleen toimiva ratkaisu. Seuraavana päivänä Ukki saapui tapetointimestariksi ja niin kiurut asettuivat kauniisti seinille. Liisteriä (muovitonta) ostimme Pihlgreniltä & Ritolalta, mutta sen loppuessa kesken Mummo keitteli vehnäjauhosta lisää kiisseliä. Valokuvia tapetoinnista tai samaan aikaan tapahtuneesta hellan yläpuolen kaakeloinnista ei tullut otettua, sillä kädet olivat sekä käytössä, laastissa että liisterissä.
Perinteisten materiaalien lisäksi ajoittain piti turvautua perinteisiin työmenelmiin, että katto- ja seinälistat sekä ikkunapuitteet saatiin sovitettua huokolevyjen päälle.

Lopuksi lattia vielä maalattiin toistamiseen. Täytynee kaivella vanhoja kuva-arkistoja, jotta seuraavassa postauksessa voisi vihdoinkin tehdä ensimmäisen ennen-jälkeen vertailun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti